Summer greetings: a peek into the summer vibes and plans of Graniitti!

Kesä saapuu huipentumaansa ja on aika kurkistaa, miten Graniittilaiset ovat valmistautuneet nauttimaan kesästä ja kuullaan heidän suunnitelmistaan.

Kolme asiantuntijaamme kertovat: Näin he aikovat viettää kesälomaansa, paljastavat perinteensä ja kertovat ehdottomat kesäherkkunsa. Lisäksi 10 vinkkiä unohtumattomiin kesäelämyksiin ympäri Suomen!

Nina H. nauttii kesälomastaan monipuolisesti eri kohteissa: Matka Italiaan, rentoutumista kotona ja herkuttelua perinteisten kesäruokien parissa

Nina aikoo viettää kesälomaansa monipuolisesti eri kohteissa. Hän suuntaa Italian Calabriaan, Etelä-Pohjanmaalle, Vierumäelle sekä viettää aikaa kotona. Kysyimme häneltä, mikä kesässä on parasta, ja Nina korosti valoisia iltoja, aurinkoa, lämpöä ja tietysti kesälomaa. Hän odottaa erityisesti matkaa Italiaan perheensä kanssa. Nina paljasti myös ehdottoman kesäherkkunsa: uudet perunat ja itse savustettu kala kantarellimuhennoksen kera. Heidän kesäperinteensä sisältää herkullisen britakakun, joka valmistetaan tuoreista mansikoista ja on jo pitkään ollut juhannusperinteenä.

Claudian kesäloma: Matka Kreikkaan ystävien kanssa, rentoutumista kaupungissa ja mökillä

Claudia aloittaa kesälomansa viikon mittaisella matkalla Kreikkaan ystäviensä kanssa. Loppuloma menee rennosti sekä kaupungissa että mökillä. Hän suunnittelee viettävänsä aikaa koiransa kanssa, harrastaen ja tapaillen ystäviä ja perhettä. Claudia odottaa erityisesti tulevaa ulkomaanmatkaa ja yksinkertaista rentoutumista. Hänen mielestään parasta kesässä on kiireettömyys, mökkeily ja aurinko. Kesäherkuiksi hän mainitsee grilliruoan, mansikat ja savustetun kalan. Kesänperinteisiin on kuulunut aina, että juhannus rentoudutaan mökillä! 

Tuomas M. valloittaa kesän Suomen halki: iloa ystävien tapaamisesta ja grillin kutsuvia tuoksuja

Tuomas aikoo viettää kesälomaa ympäri Suomea, tapaillen ystäviä ja sukulaisia. Lisäksi heillä on suunnitteilla vierailu naapurimaissa. Tuomas korostaa, että parasta kesässä on kiireettömyys, ystävien tapaaminen ja spontaanius. Nyt kun lapset ovat kasvaneet, he voivat suunnitella ja toteuttaa lomaa omasta näkökulmastaan. Tuomaksen ehdoton kesäherkku on kaikki ruoka, joka on valmistettu grillillä tai savustimessa, pois lukien mansikkakakku. Ehdottomia kesäperinteitä ovat mökkeily, tutustuminen uusiin kaupunkeihin Suomessa, kummilapsen perheen tapaaminen jollain uudella paikkakunnalla ja ainakin yhden yöuinnin järjestäminen kesässä.

 

Vinkkinä 10 unohtumatonta kesäelämystä ympäri Suomen: Tutustu kauniisiin kohteisiin ja nauti erilaisista kesäaktiviteetteihin!

  1. Tutustu luonnonkauniisiin kansallispuistoihin ja patikoi upeissa maisemissa, kuten Kolin kansallispuistossa Pohjois-Karjalassa.
  2. Nauti kauniista kesäpäivistä rannalla tai uimalla järvissä ja meressä vaikkapa Hietaniemen rannalla Helsingissä tai Yyterin hiekkarannalla Porissa.
  3. Koe Suomen rikas kulttuuriperintö vierailemalla historiallisissa kohteissa Turun linnassa tai Hämeenlinnan Linnavuorella.
  4. Vietä rentouttavia päiviä mökillä tai vuokraa mökki kauniista suomalaisesta luonnosta Rukan tai Leviin lähellä sijaitsevilta mökkialueilta.
  5. Lähde pyöräretkelle Helsingin kaupunkipyörillä ja tutustu kauniisiin maisemiin pyöräteitä pitkin Pyhän Laurin kirkon ympäristössä Espoossa.
  6. Nauti kesäisistä ulkoilmakonserteista ja musiikkitapahtumista, kuten Tampereen Tammerfestissa tai Allas sea poolilla.
  7. Hemmottele itseäsi herkullisilla kesäruoilla ja vieraile paikallisilla ruokamarkkinoilla tai toreilla, kuten Turun Kauppatorilla tai Helsingin Hakaniemen kauppahallissa.
  8. Koe seikkailua vesillä kokeilemalla melontaa, suppailua tai veneretkiä  Saimaan kanavalla melominen Lappeenrannassa, veneretkellä Näsijärvellä Tampereella tai suppailemassa Töölöönlahdessa Helsingissä.
  9. Tutustu viehättäviin kesäkaupunkeihin ja nauti niiden tunnelmasta, kuten Porvoon Vanhassa kaupungissa tai Naantalin aurinkoisilla kaduilla.
  10. Rentoudu luonnonrauhassa ja vietä aikaa kauniilla saarilla tai kansallispuistoissa Örön saarella Saaristomerellä tai Oulangan kansallispuistossa Kuusamossa.
EN

Take it contact us

Get in touch, and let's discuss how we can help you succeed in business transformations and IT projects, ensuring successful implementation.