Alkanut vuosi on lähtenyt käyntiin mukavissa merkeissä ja Graniitti Services jatkaa tasaista kasvuaan. 

Ilolla toivotamme joukkoomme uudet kivenkovat Graniittilaiset Ninan ja Sampsan, jotka ovatkin jo aloittaneet asiakashankkeissa.

Aina positiivisella Ninalla on vuosien kokemus sovelluskehityksestä ja sovelluskehitysprojekteista. Hän on vastannut myös järjestelmän tuotannosta, toimituksista, työnjohdosta sekä kehitysprojektien johtamisesta. Viime vuosina Nina on toiminut erilaisissa finanssialan projektien johtotehtävissä, johtaen eri kokoisia projektiammattilaisten tiimejä samalla vastaten projektipäälliköiden rekrytoinnista, osaamisen kehittämisestä, toimittajahallinnasta sekä projektihallintamenetelmän kehityksestä ketterässä SAFe-toimintaympäristössä. Ninan vahvuuksia ovat kyky organisoida laajoja kokonaisuuksia sekä vahvat viestintä- ja johtamistaidot.

Sampsa on tekijäluonne, joka vie muutokset maaliin motivoimalla ihmiset, pitämällä tavoitteet kirkkaana ja varmistamalla että edistymistä saavutetaan joka päivä. Yli 25 vuoden aikana Sampsa on kiertänyt maailmaa ristiin rastiin erilaisissa toimeksiannoissa ja pääseekin nopeasti kiinni vallitsevaan tilanteeseen, paikasta tai ajasta riippumatta. Hankintakuviot, neuvottelut, sopimukset ja projektinhallinta ovat olleet tärkeä osa Sampsan repertuaaria jo vuosia. Työnsä apuna Sampsa osaa luonnollisesti käyttää niin ketteriä kuin perinteisiä projektinhallinnan menetelmiä. 

Tervetuloa Nina ja Sampsa!

Categories: News

en_GBEN