Viime vuosina yritys on kaivannut hallitukseen uutta verta, antamaan erilaisia näkemyksiä markkinoiden ja tasaisesti kasvavan yrityksen haasteisiin, jättäen samalla aiemmin hallituksessa olleille osakkaille enemmän aikaa keskittyä yrityksen operatiiviseen toimintaan. Hallituksen kokoonpanoon on nyt löytynyt oikeat osaajat, jotka kokemuksellaan tuovat uusia näkökulmia ja tukevat operatiivista toimintaa. Odotamme innolla tulevia vaiheita heidän kanssaan ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi GS perheeseen.

Tomi Halonen (KTM) on monissa liemissä keitetty yritysjohtaja, jonka 30 vuotiseen uraan mahtuu monia media- ja viestintäalan yhtiöitä mm. MTV, Radio Nova, SubTv. Tomilla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta mutta myös myynnin, markkinoinnin, sisältöjen ja henkilöstön johtamisesta sekä perinteisessä että digitaalisessa mediassa. 
Tällä hetkellä Tomi toimii yritysjohdon valmentajana yrityksensä Henko Cxo Coachingin kautta sekä digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen Hopkins Oy toimitusjohtajana. 
 
”Minulla on ollut ilo seurata GS:n matkaa alusta saakka. Olin heti vakuuttunut siitä, että tämä porukka osaa asiansa. Aloitin advisoryna ja myöhemmin minulta tiedusteltiin halukkuutta hallitustyöhön. En empinyt, koska olin jo nähnyt mihin GS:läiset pystyvät. Yhtiötä leimaa vahva ammattilaisuus, pyrkimys korkeaan laatuun sekä työntekijöitä ja asiakkaita arvostava vastuullinen asenne.   
Olen halunnut tuoda GS:iin yleistä kasvuyritysosaamista liikkeenjohdon ja leadershipin näkökulmasta. Olen halunnut auttaa hallitusta luomaan toimintaa, joka kestää kriittisenkin tarkastelun. Mielestäni GS on todella hyvällä polulla – fiksu ja osaavaa porukka tekee hienoja ja vaativia hankkeita korkealla osaamisella ja hyvällä meiningillä. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana.” toteaa Tomi. 
Risto Koivula (DI, eMBA) tunnetaan pitkän linjan teknologia- ja ICT-johtajana. Ohjelmistokehittäjänä aloittaneen Riston uraan mahtuu monia vaativia johtotehtäviä erilaisissa teknologiayrityksissä kuten Satama Interactive ja Siili Solutions. Tällä hetkellä Risto istuu MTV:n johtoryhmässä ja toimii yrityksen teknologiajohtajana sekä Telian TVM-liiketoiminta-alueen Nordic Broadcast ja IT -johtajana. 
 
Riston mielenkiinnon Graniitti Servicesiä kohtaan herätti yrityksen vahvat tulevaisuuden suunnitelmat. Työtään yrityksen hallituksessa Risto kommentoi seuraavasti:
 
“Graniitin avainhenkilöt vakuuttivat minut pitkäjänteisestä ja kunnianhimoisesta halusta kehittää yrityksen liiketoimintaa. Hallitustyön onnistumisen edellytykselle tiimityölle on hyvät mahdollisuudet. Haluan oman pitkän kokemukseni niin palveluja tuottavista kuin niitä hankkivistakin organisaatioista tuovan toimintaan aitoa lisäarvoa. Roolini ulkopuolisena hallituksen jäsenenä tarjoaa myös erityisen lähestymiskulman yrityksen kehittämiseen.”
 

Asmo Oinaanoja (INS) tuo hallitukseen kentän äänen konkreettisen asiakastyön osalta. 
Asmo on kokenut projekti- ja hankeammattilainen. Hän on urallaan työskennellyt erilaisissa liiketoimintaympäristöissä, erityisesti ICT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa konsulttina, projektipäällikkönä, hankejohtajana sekä liiketoiminnasta vastaavana johtajana.
 
Asmo näkee roolinsa hallituksessa seuraavasti:  ”Koen, että edustan hallituksessa meidän asiantuntijoitamme ja pyrin varmistamaan, että kentän ääni tulee huomioiduksi hallitustason päätöksenteossa. Tällaisessa liiketoiminnassa ihmiset ovat kaiken ytimessä.
Toimin itsekin hallitusroolini ohessa asiantuntijatehtävissä ja täten näkyvyys operatiiviseen toimintaan on hyvä. Hyödynnän roolissani myös sitä kokemusta,
mitä pitkän asiantuntijaurani erilaisista tehtävistä on mukaan tarttunut.”
Kategoriat: Uutiset

fiFI