Uutena palveluna laadunvarmistus

Kilpailutuksen kumppanina Graniitti Services

Uusia Graniittilaisia

Päivi Williams

Graniitti Services on huippurekrytoinnin kautta vahvistanut osaamista laadunvarmistuksen puolelle. Joukkoomme liittyi keväällä Päivi Williams, rautainen testaamisen asiantuntija.

Tommi Siro

Myös projektinhallintapalvelut sai kivenkovaa vahvistusta, kun joukkoon liittyi Tommi Siro. Tommi on kokenut projektipäällikkö ja Agile Coach.

Tervetuloa Päivi ja Tommi!

Graniitti Services kumppanina kilpailutuksessa

Uusien palveluiden rakentaminen tai olemassa olevien prosessien merkittävät muutokset tarkoittavat yleensä hankkeen tai projektin perustamista. Jo ennen sitä matka alkaa liiketoiminnan tarpeiden tunnistamisella, tavoitteiden asettamisella ja tarjouskilpailulla. Matkan varrella on useita kohtia missä ulkopuolisen avun hyödyntäminen on järkevää. Näissä me voimme auttaa.

Tarpeen tunnistaminen, tavoitteet

Meidän avulla löydätte helpommin mahdolliset puutteet tavoitteiden asettamisesta, ja huomioidaan kattavasti mittarit ja seuranta jo tässä vaiheessa. Näin varmistetaan, että hyödyt ovat mielessä koko matkan ajan.

Tarjouskilpailu

Meidän avulla optimoitte tahot, joilta pyydetään tarjous. Saatte myös käyttöönne koeponnistetun tavan verrata tarjouksia ja valita jatkoon päässeet.

Sopimusneuvottelu

Tiedämme sudenkuopat, ja mietimme sopimuksen kantavuutta toteutuksesta, ylläpitoon ja mahdolliseen sopimuksen päättämiseen asti. Kaikkia vaiheita on syytä huomioida jo nyt, kun vasta suunnitellaan yhteistä matkaa.

Projekti

Meidän peruskauraa. Valitaan sitten perinteinen vesiputous tai ketterä lähestyminen tai näiden yhdistelmä, kaikista on kokemusta ja tuomme meidän parhaaksi toteamat käytännöt teidän käyttöön. Meillä on kokemusta sekä asiakkaan että toimittajan puolella toimimisesta.

Jatkuvat palvelut

Meiltä löytyy kokemusta myös palvelunhallinnasta, joten osaamme ennakoida tämän vaiheen jo alusta asti. Pystymme myös tukemaan seurannassa ensimmäisten kuukausien aikana.

Sopimuksen lopetus ja uuden alku

Koska sopimus on tehty hyvin, myös tälle vaiheelle löytyy selkeät pelisäännöt. Yliheitto esim. toimittajalta toiselle sujuu, kun pelisäännöt löytyvät sopimuksesta.

Syksyn projektien resurssointi on hyvä aloittaa jo nyt

Onko teillä alkamassa projekti tai hanke, johon ei löydy resursseja omasta organisaatiosta? Ole yhteydessä, me etsimme tarvittavan osaamisen juuri teidän tarpeisiin.

Graniitti Services – LinkedIn

Graniitti Services tarjoaa kokeneita konsultteja hanke- ja projektijohtamiseen, toimittajien ja hankkeiden arviointiin, laadunvarmistukseen sekä projektitoimiston johtamiseen. Konsulteillamme on laaja kokemus useilta eri toimialoilta.

Kategoriat: Uutiset

fiFI