Graniitin strategian mukainen kasvu jatkuu. Helmikuussa päättyneellä tilikaudella saavutimme 2.1M€ liikevaihdon, yrityksen liikevoiton ollen selkeästi voitollinen päätyen 16%:iin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tarjoamme jatkossakin kivenkovaa palvelua asiakkaillemme heidän tärkeimmissä hankkeissa ja muutoksissa.

Graniitin tasaisen ja vahvan kasvun takana ovat luotettavat asiantuntijat. Kevät onkin tuonut tullessaan meille uusia huippuosaajia, jotka osaamisellaan laajentavat entisestään Graniitin laadukkaiden palveluiden tarjontaa asiakkaillemme.

Uudet Graniittilaiset

Tuija on kokenut projektihallinnan ammattilainen, joka tuo lisää projektijohtamisen osaamista tiimiimme. Hänellä on myös vahvaa kokemusta testauksesta ja ohjelmistokehityksestä. Tuijan vahvuuksia ovat projektikokonaisuuden hahmotus ja ongelmakohtien ennakointi sekä niiden ratkaisutaidot. Urallaan hän on toiminut hankkeissa useilla eri liiketoimialoilla. Vahvana tiimipelaajana sekä perinteisten, että ketterät menetelmät hallitsevana projektipäällikkönä, Tuija pääsee sisälle hankkeisiin nopeasti ja tuo osaamisellaan välitöntä lisäarvoa asiakkaalle. 

Savolaistunut Outi on pitkän linjan projekti- ja palvelujohtamiseen erikoistunut ICT-ammattilainen. Hän omaa laajaa kokemusta lukuisista IT-kehityshankkeista niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä organisaatioissa. Viimeisimmissä toimeksiannossa hän on työskennellyt yhtäaikaisesti useiden eri asiakkaiden kanssa vastaten jatkuvien palveluiden palveluhallinnasta, hallinnan suunnittelusta ja pienkehitysprojektien läpiviennistä. Vahvan työkokemuksen lisäksi Outi on kasvattanut ammattitaitoaan sertifikaateilla, niin perinteisen projektinhallinnan, palvelunhallinnan kuin ketterien menetelmien osalta.

Claudia on juuri valmistunut kauppatieteiden kandiksi ja lukenut pääaineena kansainvälistä markkinointia. Lisäksi häneltä löytyy liikuntaneuvojan ja visualistin tutkinnot. Monipuolisista työtehtävistä pitävä Claudia tulee pääsääntöisesti työskentelemään markkinoinnin ja hallinnollisten tehtävien parissa. Omaksi kiinnostuksen kohteeksi hän mainitsee yrityksen brändin vahvistamisen ja viestin välittämisen sosiaalista mediaa hyödyntäen. Hän liittyy innokkaana Graniittilaisten tiimiin, sillä yrityksen työilmapiiri teki häneen suuren vaikutuksen. Viihtyvyyden ja onnistumisten lisäksi, Claudia kokee kannustavan työilmapiirin tärkeänä tekijänä uuden oppimiseen. Uutena Graniittilaisena hän odottaa erityisesti uusia haasteita ja oman ammattitaitonsa kehittämistä. 

Tervetuloa Tuija, Outi ja Claudia

Kategoriat: Uutiset

fiFI