Meillä on ollut sopivasti vauhtia. 

Helmikuussa päättyneellä toisella kokonaisella tilikaudella saavutimme 1.8M€ liikevaihdon, yrityksen liikevoiton ollen selkeästi voitollinen päätyen 14%:iin. Tästä on hyvä jatkaa strategiamme mukaista kannattavaa kasvua. Tämä myös osoittaa sen, että ahkerat ja periksiantamattomat asiantuntijamme ovat tärkeä tuki asiakkaillemme heidän tärkeimmissä hankkeissa ja muutoksissa.

Graniitti on joustava kumppani kun tarvitaan lisäkäsiparia projektinhallintaan tai ketteriin rooleihin. Meiltä saat nopeasti osaajan niin lyhyeen muutaman viikon tehtävään kuin pidempäänkin toimeksiantoon. Meille on tärkeää tarjota juuri se oikea osaaja oikeaan tarpeeseen.

Joko huomasit uudistuneet kotisivumme?

Nyt voit tutustua tarkemmin Markon, Virpin, Tuomaksen ja muiden asiantuntijoidemme osaamiseen napsauttamalla henkilön kuvaa.

Ota yhteyttä

Onko teillä alkamassa projekti tai hanke, johon ei löydy tekijöitä omasta organisaatiosta? Ole yhteydessä, me etsimme oikean osaamisen juuri teidän tarpeisiinne.

Graniitti Services

Graniitti Services tarjoaa kokeneita ammattilaisia hanke- ja projektijohtamiseen, ketteriin rooleihin, toimittajien- ja hankkeiden arviointiin, laadunvarmistukseen sekä projektitoimiston johtamiseen.

Kategoriat: Uutiset

fiFI