Kurkistetaan sisään Graniitin Kuopion toimistoon sekä Irinan ja Outin kuulumisiin!

Astutaan sisään Graniitin toimistoon Kuopioon, jossa työskentelee kaksi kivenkovaa asiantuntijaamme Outi ja Irina. Toimisto sijaitsee Savilahdessa, KPY Novapoliksen tiloissa, joka on nopeasti kehittyvä osaamiskeskus. Alueella sijaitsee erilaisia oppilaitoksia, kuten ammatillisia, yliopisto ja useita erilaisia yrityksiä.

Outi: Pitkän linjan ICT-asiantuntija ja Graniitin People Lead

Outi on kokenut projekti- ja palveluhallinnan ammattilainen yli 15 vuoden kokemuksella ICT-palveluiden elinkaaren hallinnasta ja kehittämisestä. Outi on myös yksi Graniitin People Lead:sta ja tuttavallisemmin PeLe. PeLe:n rooli on ollut Graniitilla reippaan vuoden verran ja se tarjoaa mahdollisuuden keskustella ja jakaa kuulumisia rennossa ilmapiirissä toistemme kanssa. Outin viikoittaiset virtuaaliaamukaffet ovatkin osoittautuneet suosituiksi tapahtumiksi, joissa Outin tiimiläiset pääsevät tapaamaan toisiaan ja vaihtamaan kuulumisiaan. Nämä virtuaalikokoukset ovat lähentäneet meitä ja antaneet yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Irina: Kokenut projektiammattilainen ja Graniitin vastuullisuusprosessien kehittäjä

Reilu vuosi sitten Graniitille saapunut Irina on vahvistanut talon sisäisten vastuullisuusprosessien kehittämistä ja rakentamista. Irina on kokenut projektiammattilainen coaching-otteella/muotoiluajattelun taidoin yli kymmenen vuoden kokemuksella. Julkisella sektorilla työskentelevän taustansa ansiosta Irina oli tottunut hierarkkisempaan työkulttuuriin. Siirtyminen Graniitin kaltaiseen matalaan organisaatiokulttuuriin on ollut jännittävä muutos. Erityisen hyödyllisiä ovat Irina mielestä PeLen säännölliset tapaamiset, joissa hän saa ohjausta ja neuvoja.

Odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kun Graniitti jatkaa kasvua ja vahvistumista uusilla alueilla!

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.