Jani Koskinen | Hallituksen jäsen

Jani Koskinen

Hallituksen jäsen

Jani (KTM) on tehnyt pitkän uran talouden ja rahoituksen johtotehtävissä. Hänellä on laajaa kokemusta erilaisista liiketoimintamalleista sekä yhtiöistä. Jani on urallaan vastannut mm. Tammen, WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous-, ict- ja rahoitustoiminnoista. Hän on toiminut myös MTV:n johtoryhmän jäsenenä, varatoimitusjohtajana sekä strategia- ja talousjohtajana.
Tällä hetkellä Jani vastaa Digitalla taloudesta ja rahoituksesta, ict:stä ja digitalisaatiosta sekä toimii johtoryhmän jäsenenä.

Uudesta työstään Graniitti Services Oy:n hallituksena Jani toteaa seuraavasti:
” Pidän Graniitin liiketoimintamallista. Markkinoilla on laadukkaille asiantuntijapalveluille koko ajan enemmän kysyntää. Tässä eteenpäin vie Graniitin loistava yhteishenki ja korkea tekemisen taso sekä jatkuva halu kehittyä. Uskon tuovani hallitustyössäni, yritykselle ensisijaisesti lisää substanssia talouden johtamiseen, rahoitusasioihin ja yritysjärjestelyihin. Kokemuksellani voin auttaa Graniittia kehittymään ja tekemään erilaisia strategisia valintoja. Olen todellani innoissani tulevista tehtävistäni Graniitti Services Oy:n hallituksessa”.

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.