Meillä on vahva kulttuuri, jossa arvostamme avoimuutta, rehellisyyttä ja luotettavuutta.

Graniitin tarina

Graniitti on saanut alkunsa kahden työkaverin yhteisestä haaveesta ja kiinnostuksesta luoda omannäköinen konsulttiyritys, jossa asiat tehtäisiin eri tavalla ja entistä paremmin. Yritys, jonka arvot perustuisivat siihen, että oltaisiin joustavampia, avoimempia ja pidettäisiin aidosti huolta ihmisistä välittävän yrityskulttuurin kautta. Yhdessä meillä oli kova intohimo oppia mitä tuli menestyvän yrityksen perustamiseen ja johtamiseen.

Syksyllä 2017 Graniitti Services Oy oli virallisesti perustettu ja ensimmäinen työntekijä palkattu. Yrityksen nimi pohjautuu suomalaiseen sisuun, jossa korostuu luottamus ja sinnikkyys asioiden loppuun vieminen. Tämän ajatusmallin ohjaamana olemme aina asettaneet tavoitteet korkealle. 

On ollut ilo saadessamme kasvattaa joukkoamme jatkuvasti uusilla ja osaavilla Graniittilaisilla. Meille työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää ja pidämme aktiivisesti huolen siitä, että meillä voidaan hyvin. Tarjoamme työntekijöillemme parhaat mahdolliset fasiliteetit ja heidän tarvitsemansa tuen työntekoon. Olemme helposti lähestyttäviä ja toimeksiannoissa kunnioitamme asiakasyritystä toimimalla heidän arvojensa ja tapojensa mukaisesti. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväisten työntekijöiden avulla pystymme tuottamaan parhaiten lisäarvoa asiakkaillemme. 

Olemme uusiutumiskykyinen yritys, joka suuntaa jatkuvasti eteenpäin. Pyrimme uusiutumaan sitä mukaan, kun ympärillämme tapahtuu muutosta, unohtamatta perusarvojamme. Tahtotilamme on jatkaa päämäärätietoista kasvua laadusta tinkimättä.

Missio

Missiomme on olla luotettavin kumppani merkittäville yrityksille niiden tärkeimmissä muutoksissa. “Olemme taho, jolle soitetaan ensimmäisenä, kun he tarvitsevat apua.” 

Paras työpaikka meille. “Ammattiylpeys ja arvostus ovat sillä tasolla, että henkilömme voivat aina suositella meitä ja jokaista Kollegaa “

Visio

Visiomme on olla kannattavasti kasvava yritys, jossa jokaisella henkilöllä on tärkeä tehtävä. 

Olemme tunnettu, luotettava ja avoin toimija, joka on haluttu työnantaja sekä vastavalmistuville että kokeneille ammattilaisille. 

Arvot

Organisaatio on selkeä, jossa jokaisella on selkeä rooli sekä vastuut 

Kehitämme ja edistämme hyvää työkulttuuria säännöllisen, selkeän ja avoimen kommunikoinnin kautta

Minimoimme ylimääräistä hallinnointia. Asiat pidämme yksinkertaisina ja selkeinä 

Kehitämme aktiivisesti osaamistamme, olemme oppiva organisaatio

Kasvamme kannattavasti ja olemme vakavarainen yritys

Graniitti on paras työpaikka meidän työntekijöillemme ja jokainen työntekijä on meille tärkeä 

fi