TARINAMME

Mistä kaikki alkoi…

Graniitin tarina on ollut vauhdikas alusta asti ja matkan varrelle on sattunut paljon ikimuistoisia hetkiä. Tarina on saanut alkunsa kahden työkaverin yhteisellä mökkireissulla. Yhteinen halu ja kiinnostus luoda omannäköinen konsulttiyritys, jossa asiat tehtäisiin eri tavalla ja entistä paremmin, oli ollut haaveena jo pitkään. Yritys, jonka arvot perustuisivat siihen, että oltaisiin joustavampia, avoimempia ja pidettäisiin aidosti huolta ihmisistä välittävän yrityskulttuurin kautta. Kantavana ajatuksena, jolla luotaisiin yritykselle perusta, oli kerätä huipputyyppejä, joiden kanssa voitaisiin kasvaa menestyvänä yrityksenä. Tultiin nopeasti päätökseen, että yritykseen haluttaisiin heti muitakin mukaan ja lopulta kaksi kokenutta konsulttia liittyivät joukkoihin. Yhdessä meillä oli kova intohimo oppia uutta mitä tuli menestyvän yrityksen perustamiseen ja johtamiseen.

Kun siitä tuli virallista…

Syksyllä 2017 Graniitti Services Oy oli virallisesti perustettu ja ensimmäinen työntekijä palkattu. Yrityksen nimi pohjautuu suomalaiseen sisuun, jossa korostuu luottamus ja sinnikkyys asioiden loppuun viemisestä. Tämän ajatusmallin ohjaamana olemme aina asettaneet tavoitteet korkealle ja niiden saavuttamisen eteen on tehty paljon töitä. Alusta asti yksi yrityksemme suurimmista voimavaroista ja rikkauksista on ollut perustajiemme erilaisuus, joka on mahdollistanut yrityksemme vahvan ja menestyksekkään kasvun.  Työntekijöiden palkkaamisen perusedellytyksenä oli perustajien vahvat verkostot ja työntekijöiden luottamus Graniittiin uutena työnantajana.

Tällä hetkellä..

Alusta asti kasvumme on ollut tasaista ja hallittua. On ollut ilo saadessamme kasvattaa joukkoamme jatkuvasti uusilla ja osaavilla Graniittilaisilla, jotka ovat alansa vahvimpia asiantuntijoita. Meille työntekijöiden hyvinvointi on erityisen tärkeää ja pidämme aktiivisesti huolen siitä, että meillä voidaan hyvin. Priorisoimme työhyvinvointia, tarjoamalla työntekijöillemme parhaat mahdolliset fasiliteetit ja heidän tarvitsemansa tuen työntekoon. Olemme helposti lähestyttäviä ja toimeksiannoissa kunnioitamme asiakasyritystä toimimalla heidän arvojensa ja tapojensa mukaisesti. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväisten työntekijöiden avulla pystymme tuottamaan parhaiten lisäarvoa asiakkaillemme. 

tästä eteenpäin…

Olemme uusiutumiskykyinen yritys, joka suuntaa jatkuvasti eteenpäin. Pyrimme uusiutumaan sitä mukaan, kun ympärillämme tapahtuu muutosta, unohtamatta perusarvojamme. Tahtotilamme on jatkaa päämäärätietoista kasvua laadusta tinkimättä.

Meillä Graniitilla on ammattiylpeys ja arvostus sillä tasolla, että jokainen meistä voi aina suositella yritystä ja kollegaa. 

Olemme paras työpaikka meille.

Tutustu asiantuntijoihimme

Jotta olemme paras työpaikka meille ja luotettavin kumppani yrityksille, haluamme viestiä avoimesti vastuullisuus työstämme.

fi