Yritysvastuupalvelut

Autamme yrityksiä heidän matkallaan kohti tulevaisuuskestävää liiketoimintaa!

Olemme vahva vastuullisen liiketoiminnan asiantuntijakumppani

Valjastamme nykyaikaisen osaamisen auttaakseemme asiakkaitamme laajasti vastuullisuuden ja kestävän liiketoiminnan kehittämisessä. Tarjoamme räätälöityjä vastuullisuuspalveluita, jotta voimme tukea sinua juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla. Tuemme sekä vastuullisuustyön käynnistämisessä että sen edistyneemmässä kehityksessä.

Vastuullisuusselvitys

Vastuullisuusselvityksen avulla saatte kattavan arvion vastuullisuuden nykytilasta ja kehittämistoimista sekä liiketoimintaympäristönne ympäristöllisistä ja yhteiskunnallista vaikutuksista.

Vastuullisuusselvityksen tuloksena hahmotatte yrityksenne vastuullisuuden nykytilan ja olennaisimmat vastuullisuuskysymykset, mikä ohjaa teitä kohti kestävämpää liiketoimintaa.

Vastuullisuuspolku

Vastuullisuuspolun avulla hahmotetaan yrityksenne pitkän aikavälin vastuullisuustyötä, asetetaan vastuullisuustavoitteet ja määritetään selkeät vastuullisuusmittarit ja -prosessit.

Vastuullisuuspolkua päivitetään ja muokataan yrityksenne tarpeen mukaan. Se toimii ohjenuorana yrityksellenne vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseksi ja auttaa varmistamaan, että vastuullisuus integroidaan osaksi liiketoimintaa kaikilla tasoilla.

Vastuullisuusraportti

Vastuullisuusraportin tarkoituksena on informoida sidosryhmiä yrityksen vastuullisuustavoitteiden edistymisestä.

Vastuullisuusraportti on työkalu vastuullisuusasioiden sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä liiketoiminnan vastuullisuuden todentamiseen.

Yritysvastuukonsultointi

Vastuullisuuskonsultoinnin avulla yrityksenne linkittää vastuullisuuden aidosti osaksi liiketoimintaa. Saat meiltä käytännönläheisen, ymmärrettävän ja asiantuntevan tuen vastuullisuustyön käynnistämiseen, että sen edistyneempään kehittämiseen. Jokainen asiakas saa vastuullisuusasiantuntijoiltamme eväät tarkoituksenmukaiseen vastuullisuustyöhön luottamuksella ja oikeaan hintaan siten, että yrityksenne voi tehdä todellista ja oman kokoistansa vastuullisuustyötä.

Vastuullisuuskonsultointi voi sisältää esimerkiksi:

Kokonaisuudessaan vastuullisuuskonsulttimme toimivat kumppaneina yrityksellenne matkalla kohti vastuullisempaa liiketoimintaa tarjoamalla asiantuntemusta, ohjausta ja käytännön tukitoimia.

Miksi valita Graniitti kumppaniksi tärkeimpiin muutoksiin?

1

Osaaminen

Tarjoamme parhaan markkinoilla olevan osaamisen​ laajalla kokemuksella sekä välittömän lisäarvon ilman pitkiä opettelujaksoja. Olemme saatavilla nopeasti ja joustavasti.

2

Laatu

Kokenut asiantuntija pääsee välittömästi kiinni toimeksiantoon ja vie asiat sovitusti maaliin. Parhaat käytänteet, puolueettomuus teknologioista ja menetelmistä

3

Kumppanuus

Olemme joustava, avoin ja luotettava kumppani. Toimimme aina asiakkaan parhaan edun mukaisesti ja palvelumme ydin on asiakaslähtöinen asiantuntijuus.

Ota yhteyttä

Etsitkö kumppania vastuullisuusmatkallasi? Me olemme täällä sitä varten. Vastuullisen liiketoiminnan asiantuntijakumppanina tarjoamme räätälöityjä vastuullisuuspalveluita vastataksemme juuri sinun tarpeisiisi.

Tule mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.