Jarosław Skwarek | Palvelu- ja IT-hankintojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija

Jarosław Skwarek

Palvelu- ja IT-hankintojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija

Olen toiminnan kehittämisen ammattilainen, joka huomioi, miten IT:tä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla toiminnan tukena. Tehtävänäni on tarkastella lähtötilannetta, löytää uusia mahdollisuuksia ja uusia toimintamalleja. Tämän analysointi- ja kehittämistyön rinnalla asiakkaiden ja kollegojen sparraus ja mentorointi sopivat luonteelleni. 

Uudistusten toteuttaminen ja digitaalisten palveluiden suunnittelu ja hankinta ovat ydinosaamistani. Julkisen sektorin hankinnoista ja niiden erityispiirteistä minulla on vankka kokemus ja asiantuntemus.

Minulla on vuosien kokemus liiketoiminnan kehittämisestä eri näkökulmista: toimintamallit, ansainta- ja rahoitusmallit, liiketoimintaverkostot, myynti, markkinointi, hankintojen valmistelu, toimintaprosessien kehittäminen ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Olen usein toiminut ”palomiehenä”, joka saa jumissa olevat kehitysprojektit taas etenemään. 

Suhtaudun asioihin uteliaasti ja ennakkoluulottomasti ja tuon projektiin pitkän kokemuksen yhdistettynä tuoreeseen tietoon. Haluan aina auttaa asiakkaan menestymään! Yhteistyö ja vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on minulle tärkeää. Roolinani on toisaalta tuoda uuden toiminnan visio esille ja toisaalta löytää hyvin käytännönläheisiä ratkaisuja asiakkaan tilanteeseen. Eläydyn voimakkaasti työhön, jota teen, etsin aktiivisesti ratkaisuvaihtoehtoja ja panen päättäväisesti toimeen yhdessä hyväksytyt ideat. 

Avainosaaminen:

  • IT- ja palveluhankinnat sekä IT-sopimukset
  • Toiminnan kehittäminen
  • Kokonaisarkkitehtuuri
  • Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen 
  • Liiketoimintaverkostojen analysointi ja kehittäminen 
  • Palveluvalikoiman ja palveluiden tuotteistus 
  • Fasilitoiva konsultointi
FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.