Testaus ja Laadunvarmistus

Test Manager | Test Lead | Test Test engineer

Varmistamme hankkeiden ja toimitusten lopputuloksen laadukkaan todentamisen

Laadunvarmistamisella parannamme tuotosten laatua toimituksen jokaisessa vaiheessa. Huolellinen ja ammattimainen testaus ennen käyttöönottoa on edellytys ratkaisun onnistumiselle sekä sujuvalle tuotannon toiminnalle.

Miksi valita Graniitti kumppaniksi tärkeimpiin muutoksiin?

1

Osaaminen

Tarjoamme parhaan markkinoilla olevan osaamisen​ laajalla kokemuksella sekä välittömän lisäarvon ilman pitkiä opettelujaksoja. Olemme saatavilla nopeasti ja joustavasti.

2

Laatu

Kokenut asiantuntija pääsee välittömästi kiinni toimeksiantoon ja vie asiat sovitusti maaliin. Parhaat käytänteet, puolueettomuus teknologioista ja menetelmistä

3

Kumppanuus

Olemme joustava, avoin ja luotettava kumppani. Toimimme aina asiakkaan parhaan edun mukaisesti ja palvelumme ydin on asiakaslähtöinen asiantuntijuus.

Alan vahvimmat asiantuntijat käytettävissässi

Ota yhteyttä

Ole rohkeasti yhteydessä niin selvitetään tarpeenne ja löydetään sopivat ratkaisut yhdessä. Olemme mukana auttamassa niin pienemmissä projekteissa kuin suuremmissa muutoshankkeissa varmistaen aina projektin menestyksekkään läpiviennin.

fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.