Graniitilla olet mukana mielenkiintoisissa  asiakasprojekteissa

Hae nyt mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

Ura graniitilla

Arvostamme avointa kommunikaatiota, rohkeutta kokeilla uutta ja luotettavuutta.. Edellytämme, että sinulla on projektiluonteinen työskentelytapa, kyky johtaa asioita ja projekteja systemaattisesti sekä taito innostaa ja ohjata ihmisiä positiivisella ja valmentavalla otteella. Haemme myös vahvaa liiketoiminta asiaosaamista, jossa esimerkiksi kattava finanssialan tietämys voi korvata IT-osaamisen.

Lisäksi toivomme, että pystyt käsittelemään stressiä ja aikataulupainetta, johdat tiimiäsi positiivisella esimerkilläsi ja onnistut pitämään projektit aikataulussa ja budjetissa, vaikka eteen tulisikin yllätyksiä. Aiempaa projektin johtamiskokemusta voit korvata aiemmalla liiketoiminnan asiaosaamisella esimerkiksi pankkisektorilta.

Konsulttityössä on tärkeää tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sopeutua tilanteisiin. Luotamme työntekijöihimme ja odotamme vastavuoroisesti luottamusta. 

Olemme alan parhaimpia työpaikkoja – panostamme ammattitaitoon ja laatuun, jonka johdosta meillä on tyytyväisiä ja lojaaleja asiakkaita ja voimme tarjota sinulle alati vaihtuvia ja mielenkiintoisia projekteja. Tarjoamme jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää osaamista. 

Kiinnostuitko? Jätä avoin hakemus yhteydenottolomakkeen kautta.

Miten meillä pidetään työntekijöistä huolta?

1

Kattavat työsuhde-edut

Tarjoamme parhaan tuen ja fasilitaatit työntekoon ja työssä jaksamiseen sekä monipuoliset henkilöstöedut. Tarjoamme myös laajasti mahdollisuuksia osallistua erilaisiin järjestettäviin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja urheiluun.

2

Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

Haluamme taata työntekijöillemme mahdollisimman sujuvan tasapainon vapaa-ajan ja työn välillä. Meillä on mahdollisuus tehdä työtä joustavasti joko toimistolla tai etänä, ottaen huomioon tietysti asiakastoimeksiannon tarpeet.

3

Erinomainen sijainti

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Keilaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Läheltä löydät myös erinomaiset lounasravintolat ja muut kattavat palvelut.

4

GS henki

GS henki ja vahva työkulttuurimme syntyy työntekijöistä ja kiteytyy välittämiseen, tukemiseen sekä kehittymiseen. Meillä jokainen on erilainen, mutta arvostamme toisiamme ja tulemme erinomaisesti toimeen porukalla.

5

HeKa-verkosto

Oma sisäinen HeKa-verkostomme (Henkinen Kasvu) tarjoaa alustan osaamisen jakamiselle ja yhdessä oppimiselle. HeKa-verkostossa korostuu yhdessä tekeminen, ammattimaisuus sekä kyky pysyä ajan hermoilla.

6

Mielenkiintoiset asiakasprojektit

Graniitilla pääset mukaan alati vaihtuviin ja mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin eri liiketoiminta-aloilla myös kansainvälisesti. 

Avoin hakemus

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkomme. Jätä hakemus jo tänään!

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.