Graniitilla olet mukana mielenkiintoisimmissa asiakasprojekteissa

Me Graniitilla arvostamme selkeää kommunikaatiota, rohkeutta, itseluottamusta ja luotettavuutta.

Myös konsulttimaisuus piirre on tärkeä. Pärjäät niin asiakasprojektissa kuin asiakasprojektissa. Nyansseihin ei pidä jäädä liikaa kiinni vaan toivomme, että osaat ajatella laaja-alaisesti.

Meille ensisijaisen tärkeää on ammattitaito, tai kyvykkyys korkeaan ammattitaitoon ja -asenteeseen. Työntekijään pystytään luottamaan ja myös toisin päin. Tärkeää myös on osata työskennellä erilaisten ihmisten kanssa joustavasti. Tietysti pitää sopia myös porukkaan – kaikki on erilaisia, mutta kaikkien pitäisi tulla toimeen keskenään ja arvostamaan toista. 

Graniitilla voit työskennellä paikkariippumattomasti toimistolla tai etänä huomioiden luonnollisesti asiakastoimeksiannon tarpeet, jolloin luottamus ja ammattimainen taso työn laadussa tulee täyttyä.

Graniitilla pääset osaksi monipuolisia projekteja useilla eri liiketoiminta-aloilla myös kansainvälisesti. Meillä voit hyödyntää laajasti erilaisia projektityöskentelytapoja ja menetelmiä sekä aina oppia uutta. Perinteisen kouluttautumisen lisäksi meillä on oma sisäinen osaamisen kehittämisen HeKa-verkosto (Henkinen Kasvu), jossa jaamme osaamistamme ja asiantuntijuuttamme Graniittilaisten kesken. 

Tarjoamme parhaan tuen ja fasilitaatit työntekoon ja työssä jaksamiseen sekä monipuoliset henkilöstöedut. Tarjoamme myös laajasti mahdollisuuksia osallistua erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja urheiluun

Sinusta seuraava Graniittilainen? Täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Yhteydenottolomake

    fi