Graniitti ja Conversatum yhdistävät voimansa!

Jaa tämä julkaisu

Graniitti Group Oy ja Conversatum Oy yhdistyvät 1.3.2024!

Yhdessä muodostamme lähes 40 asiantuntijan yrityksen, joka pystyy tarjoamaan entistä kattavampia palveluita ja vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin tehokkaammin.

Yhdistymisen kautta Graniitti vahvistaa ja laajentaa palveluitaan. Jatkossa meiltä saa nykyisten palveluiden kuten projektihallinnan ja muun IT-lähtöisen tekemisen lisäksi entistä laajemmin monipuolista liiketoimintaosaamista. Yhdistymisen jälkeen palvelumme kattavat myös julkisen puolen palvelut kuten julkiset hankinnat ja hankinnan kohteen määrittelyn. 

Missiomme on olla luotettavin kumppani asiakkaillemme heidän tärkeimmissä muutoksissa. “Olemme taho, jolle kannattaa soittaa ensimmäisenä, kun tarvitsette apua.” Yhdistymisellä ja palvelujen laajenemisella vahvistamme missiotamme entisestään. 

“Conversatum tuo vahvaa osaamista julkisen sektorin hankinnoista. Lisäksi heidän palveluidensa tuotteistus sopii erinomaisesti myös nykyisten asiakkaidemme tarpeisiin. Näen, että meillä on nyt entistä paremmat mahdollisuudet olla tukenanne projekteissa ja muutoshankkeissa koko niiden elinkaaren ajan”, toteaa Graniitin toimitusjohtaja, Kalle Venäläinen.

“Koen yhdistymisen erittäin mielenkiintoisena ja näen tässä paljon mahdollisuuksia sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Lisäksi yhdistyminen luo selvästi asiantuntijoillemme monipuolisempia työtehtäviä ja edellytyksiä erilaisille urapoluille”, kertoo Jaakko Wegelius, Conversatumin toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa:

Kalle Venäläinen

Graniitti Services toimitusjohtaja

Jaakko Wegelius

Conversatum toimitusjohtaja

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.