Hallituksen jäsen

Risto Koivula

Hallituksen puheenjohtaja

Risto (DI, eMBA) tunnetaan pitkän linjan teknologia- ja ICT-johtajana. Ohjelmistokehittäjänä aloittaneen Riston uraan mahtuu monia vaativia johtotehtäviä erilaisissa teknologiayrityksissä kuten Satama Interactive ja Siili Solutions. Tällä hetkellä Risto istuu MTV:n johtoryhmässä ja toimii yrityksen teknologiajohtajana sekä Telian TVM-liiketoiminta-alueen Nordic Broadcast ja IT -johtajana.

Riston mielenkiinnon Graniitti Servicesiä kohtaan herätti yrityksen vahvat tulevaisuuden suunnitelmat. Työtään yrityksen hallituksessa Risto kommentoi seuraavasti:

“Graniitin avainhenkilöt vakuuttivat minut pitkäjänteisestä ja kunnianhimoisesta halusta kehittää yrityksen liiketoimintaa. Hallitustyön onnistumisen edellytykselle tiimityölle on hyvät mahdollisuudet. Haluan oman pitkän kokemukseni niin palveluja tuottavista kuin niitä hankkivistakin organisaatioista tuovan toimintaan aitoa lisäarvoa. Roolini ulkopuolisena hallituksen jäsenenä tarjoaa myös erityisen lähestymiskulman yrityksen kehittämiseen.”

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.