Tomi Halonen | Hallituksen jäsen

Tomi Halonen

Hallituksen jäsen

Tomi (KTM) on monissa liemissä keitetty yritysjohtaja, jonka 30 vuotiseen uraan mahtuu monia media- ja viestintäalan yhtiöitä mm. MTV, Radio Nova, SubTv. Tomilla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta mutta myös myynnin, markkinoinnin, sisältöjen ja henkilöstön johtamisesta sekä perinteisessä että digitaalisessa mediassa. Tällä hetkellä Tomi toimii yritysjohdon valmentajana yrityksensä Henko Cxo Coachingin kautta sekä digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen Hopkins Oy toimitusjohtajana.

”Minulla on ollut ilo seurata GS:n matkaa alusta saakka. Olin heti vakuuttunut siitä, että tämä porukka osaa asiansa. Aloitin advisoryna ja myöhemmin minulta tiedusteltiin halukkuutta hallitustyöhön. En empinyt, koska olin jo nähnyt mihin GS:läiset pystyvät. Yhtiötä leimaa vahva ammattilaisuus, pyrkimys korkeaan laatuun sekä työntekijöitä ja asiakkaita arvostava vastuullinen asenne. Olen halunnut tuoda GS:iin yleistä kasvuyritysosaamista liikkeenjohdon ja leadershipin näkökulmasta. Olen halunnut auttaa hallitusta luomaan toimintaa, joka kestää kriittisenkin tarkastelun. Mielestäni GS on todella hyvällä polulla – fiksu ja osaavaa porukka tekee hienoja ja vaativia hankkeita korkealla osaamisella ja hyvällä meiningillä. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana.” toteaa Tomi.

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.