Esittelyssä:
3 kokenutta asiantuntijaamme

Jaa tämä julkaisu

Etsinnässä kokeneita asiantuntijoita, viemään projektit menestyksekkäästi maaliin asti? 

Autamme mielellämme niin liiketoiminnan muutoksissa kuin IT-projekteissa räätälöitynä aina yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat joustavasti apua niin lyhytaikaisiin projekteihin kuin suurempiin hankkeisiin. Kannustamme rohkeasti yhteisiin keskusteluihin, jotta voimme käydä läpi tarpeitanne sekä löytää joustavasti budjettiinne ja tarpeeseenne sopivat asiantuntijat.

 

Esittelyssä kolme kivenkovaa asiantuntijaamme:

Natalia Åkerlund

Liiketoiminnan konsultti ja projektipäällikkö

Natalialla laaja 20 vuoden kokemus useilta toimialoilta liikkeenjohdon konsulttina, hanke- ja projektipäällikkönä Suomessa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Hän on johtanut suuria kansainvälisiä projekteja monikulttuurisissa, monitoimittaja ympäristöissä toimien liiketoiminnan ja IT:n välimaastossa. 

Vahva kokemus transformaatioprojekteista, liiketoiminnan ja strategian kehittämisestä, organisaatioiden ja tiimien rakentamisesta, erilaisten projektien johtamisesta, liiketoimintaprosessien ja vaatimusten määritely, sekä strategisten aloitteiden johtamisesta. Hän on toiminut useissa johto- ja ohjausryhmissä.

Natalia on asunut ja työskennellyt useissa maissa ja eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Tiimien johtaminen on yksi hänen ehdottomia vahvuuksiansa.  Luonteeltaan Natalia on erittäin positiivinen ja energinen ja hänellä on luontainen kyky ottaa vastaan uusia haasteita ja auttaa asiakkaita niiden ratkaisemisessa.

Liisa Viitasara

Kokenut tuote- ja liiketoiminnan kehittäjä, projektiammattilainen

Liisa on työskennellyt finanssialalla yli 15 vuotta sekä asiakasrajapinnassa että IT-kehityshankkeissa. Hän on tehnyt määrittelyjä, toiminut testaajana, vastannut oman alueen kehityshankkeiden priorisoinnissa, toiminut projektipäällikkönä ja mallintanut prosesseja. Avainasiakkuuspäällikkönä on kerryttänyt kokemusta asiakassalkkujen kehitysprojektien suunnittelusta sekä hallinnasta, sopimusneuvotteluista ja kannattavuudesta.

Liisa on kerryttänyt kokemusta sekä suurista järjestelmien modernisointihankkeista, fuusioista ja ketteristä projekteista. Kyvykkyyttä hallita monimutkaisia kokonaisuuksia ja monitoimittajaympäristöjä kumpuaa taidosta yksinkertaistaa ja pilkkoa suuria kokonaisuuksia.  

Hänen vahvuuksiensa ovat projektiosaaminen, kannustava johtaminen, asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutustaidot. Liisa keskustelee sujuvasti sekä suomeksi ja englanniksi liiketoiminnan edustajien sekä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Miia Planting

Kokenut IT-projektien ja palvelunhallinnan ammattilainen

Miia on kokenut projekti- ja palvelupäällikkö, jolla on laaja osaaminen IT:n eri osa-alueilta jo noin 20-vuoden ajalta. Hän on työskennellyt useilla toimialoilla sekä palveluntarjoaja- että asiakasrooleissa. Kokemusta Miialla on useista erityyppisistä IT-projekteista ja -palveluista Due Diligencesta ylläpitotoimintoihin ja palvelunhallintaan. Monikulttuuriset sekä monitoimittaja projektit ja organisaatiot ovat hänelle tuttuja aikaisemmasta kokemuksesta.

Miia on erityisen kiinnostunut prosessi- ja menetelmäkehityksestä, palvelun laadun mittaamisesta ja työskentelytapojen/prosessien jatkuvasta parantamisesta.

Miia on rauhallinen helposti lähestyttävä johtaja, jolla on kyky visualisoida iso kuva ja kyky tunnistaa ja hallita haasteita sekä priorisoida asioita ja kyky sopeutua nopeasti uusiin organisaatiokulttuureihin. 

Miian viimeaikaiset kokemukset ovat pankkialalta ja energiasektorilta, joissa on johtanut mm. Carve out, ERP, integraatio-, data migraatio-, viranomaisraportointi-, business intelligence- ja pankkijärjestelmien kehitysprojekteja.

Miksi valita Graniitti kumppaniksi tärkeimpiin muutoksiin?

1

Osaaminen

Tarjoamme parhaan markkinoilla olevan osaamisen​ laajalla kokemuksella sekä välittömän lisäarvon ilman pitkiä opettelujaksoja. Olemme saatavilla nopeasti ja joustavasti.

2

Laatu

Kokenut asiantuntija pääsee välittömästi kiinni toimeksiantoon ja vie asiat sovitusti maaliin. Takaamme myös parhaat käytänteet, puolueettomuuden teknologioista ja menetelmistä.

3

Kumppanuus

Olemme joustava, avoin ja luotettava kumppani. Toimimme aina asiakkaan parhaan edun mukaisesti ja palvelumme ydin on asiakaslähtöinen asiantuntijuus.

Ota yhteyttä

Alan vahvimmat asiantuntijat käytettävissässi

Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen aina menestyksekkään läpiviennin.

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.