Graniitin hallitus vahvistuu

Hallituksemme vahvistuu kahdella uudella jäsenellä

Graniitti Services Oy:n hallitukseen on nimetty uusina jäseninä Satu Koskinen ja Jani Koskinen. He tuovat Graniittiin lisää substanssiosaamista, kokemusta, sekä uusia objektiivisia näkökulmia yrityksen kehittämiseen. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi mukaan tukemaan Graniitin toimintaa.

Satu Koskinen (IT-INS)

tuo kokemuksellaan hallitustyöhön vahvaa osaamista liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on urallaan työskennellyt useissa kansainvälisissä projektitehtävissä Euroopan, Baltian ja Venäjän toiminnoissa, sekä liiketoiminnan, että tietohallinnon johtotehtävissä, mm. TeliaSonerassa ja Keskossa. Tällä hetkellä Satu toimii Tivia Ry:n hallituksessa, sekä eläkevakuuttamisen yhteisistä palveluista vastavan Arek Oy:n Tietohallintojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi iltaopintoina Satu suorittaa  korkeakoulututkintoa kyberturvallisuudesta, valmistuen 2022.

” Kaikki lähtee liikkeelle henkilöstön hyvästä hengestä ja halusta kehittyä, jotka ovat yrityksen suurimpia voimavaroja. Näen, että juuri tämä antaa Graniitille erinomaiset lähtökohdat kasvuun ja kehittymiseen asiantuntijayrityksenä.  Nämä ovat asioita, joista itsekin innostun valtavasti ja on äärettömän mielenkiintoista olla mukana tässä muutosmatkassa. Kokemukseni avulla tuon näkemystä ja tukea strategisiin valintoihin, koskien kehitysinnovointia ja erottautumista kilpaillusta markkinasta. Vuosien kokemuksellani hankintapuolelta, tuon myös uutta näkökulmaa, sekä ajatuksia kuinka olla jatkuvasti asiakkaan mielessä.” toteaa Satu.

Jani Koskinen (KTM)

on tehnyt pitkän uran talouden ja rahoituksen johtotehtävissä. Hänellä on laajaa kokemusta erilaisista liiketoimintamalleista sekä yhtiöistä.  Jani on urallaan vastannut mm. Tammen, WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous-, ict- ja rahoitustoiminnoista. Hän on toiminut myös MTV:n johtoryhmän jäsenenä, varatoimitusjohtajana sekä strategia- ja talousjohtajana.
Tällä hetkellä Jani vastaa Digitalla taloudesta ja rahoituksesta, ict:stä ja digitalisaatiosta sekä toimii johtoryhmän jäsenenä.

Uudesta työstään Graniitti Services Oy:n hallituksena Jani toteaa seuraavasti:
” Pidän Graniitin liiketoimintamallista. Markkinoilla on laadukkaille asiantuntijapalveluille koko ajan enemmän kysyntää. Tässä eteenpäin vie Graniitin loistava yhteishenki ja korkea tekemisen taso sekä jatkuva halu kehittyä. Uskon tuovani hallitustyössäni, yritykselle ensisijaisesti lisää substanssia talouden johtamiseen, rahoitusasioihin ja yritysjärjestelyihin. Kokemuksellani voin auttaa Graniittia kehittymään ja tekemään erilaisia strategisia valintoja. Olen todellani innoissani tulevista tehtävistäni Graniitti Services Oy:n hallituksessa”.

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.