Graniitti Services ammensi kasvua hyvistä ihmisistä – asiakaskysyntä jatkui vahvana

Graniitti Services Oy jatkoi vahvalla kasvu-uralla vuonna 2021. Yrityksen liikevaihto nousi edellisestä tilikaudesta 53 prosentilla 3,2 miljoonaan euroon. Graniitti Services Oy:n kasvun taustalla vauhdittajana oli erityisesti oikeat rekrytoinnit sekä asiakaskysynnän jatkuminen vahvana.

– Olemme saaneet hyviä ihmisiä töihin ja jokainen on löytänyt paikkansa. Pääsimmekin jatkamaan tilikauden alussa siitä, mihin 2020 jäimme, eikä isoja strategiamuutoksia tarvittu. Myynti kehittyi suunnitelmien mukaisesti, sanoo Graniitti Services Oy:n toimitusjohtaja Kalle Venäläinen.

Kalle Venäläisen mukaan Graniitti Services tulee jatkamaan myös vuonna 2022 vakaan kasvun tiellä.

– Toimimme jo nyt täysin paikkariippumattomasti, mutta strategiassamme on toimia jatkossa entistä laajemmin sekä kotimaassa että maanrajojen ulkopuolella. Nyt investoimme kasvuun, sillä tavoitteena on rikkoa liikevaihdossa tänä vuonna neljän miljoonan raja. Olemme siis aivan alkutaipaleella, kertoo Venäläinen.

Graniitti Services Oy:n liikevaihto 2021 nousi edellisestä tilikaudesta 53 prosentilla 3,2 miljoonaan euroon (2,1 MEUR vuonna 2020). Liiketoiminnan tulokseksi muodostui 0,67 miljoonaa euroa (0,35 MEUR vuonna 2020).

– Olemme otettuja, sillä asiakkaamme kääntyvät puoleemme, kun tarvitsevat apua projektinhallintaan tai ketteriin rooleihin. He tietävät, että pystymme tarjoamaan nopeasti osaajan niin pidempiin kuin vain muutamien viikkojen tehtäviin. Olemme olleet luottamuksen arvoisia, ja sitä aiomme olla jatkossakin, Venäläinen summaa.

Lisätietoja:

Graniitti Services Oy

toimitusjohtaja Kalle Venäläinen

puh. +358 50 506 6201

Graniitti Services Oy on perustettu vuonna 2017. Työllistämme 23 asiantuntijaa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua hankkeen ja projektin jokaisessa vaiheessa. Graniitti Servicestä löytyy kokeneita asiantuntijoita ketterään kehitykseen, muutoksen johtamiseen, projektin hallintaan, projektitoimiston perustamiseen ja moneen muuhun projektitoimintaan liittyvään työtehtävään.

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.