HeKan vuosi 2023

Jaa tämä julkaisu

Katsaus Graniitin HeKa-verkoston kuluneeseen vuoteen!

Vuosi 2024 tekee kovaa vauhtia tuloaan ja näin vuoden lopussa on hyvä muistutella mieliin, mitä kaikkea mahtui HeKan vuoteen 2023. Järjestimme nimittäin vuoden aikana jopa 11 erilaista tapahtumaa ja tässä niistä muutama:  

Mistä HeKassa on kyse?

Meillä Graniitissa ihmisten tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat enemmän kuin tärkeää. Se, miten tyytyväisiä graniittilaiset ovat omaan työhönsä, osaamiseensa ja yritykseensä, näkyy asiakkaalle asti. Sen vuoksi haluammekin, että asiakas saa aina käyttöönsä parhaan version asiantuntijastamme. 

Graniitin oman henkilöstön osaamisen kehittämisen verkoston, Henkinen Kasvu (HeKa), avulla haluamme tarjota henkilöstölle tilaisuuden kehittää omaa ja toistemme osaamista, samalla vahvistaen Graniitin kulttuuria ja Graniittia työyhteisönä. 

Vuosi käynnistyi henkilöstötyytyväisyystutkimuksen 2022 tulosten läpikäynnillä:

Kyselyn korkeimman arvosanan 9,48 (asteikolla 0-10) sai kysymys ”Suosittelisitko Graniittia työnantajana”. Uuteen vuoteen oli mukava lähteä kiitettävin arvosanoin.

Suosittelee Graniittia työnantajana
0

Alkuvuodesta perehdyttiin myös kyberturvallisuuden maailmaan

Alkuvuodesta Satu Koskinen vei meidät Kyberturvallisuuden saloihin ja kertoi käytännönläheisesti, mitä projekteissa olisi hyvä huomioida tietosuojan, tietoturvan ja kybertuvallisuuden näkökulmasta. Opimme myös uusia ihania lyhenteitä, kuten Katakri, PiTuKri, DPIA, TIA, GDPR, OWASP.

Kevään kurkistellessa ikkunoista sisään, määrittelimme koko henkilöstön voimin GS Hengen:

joka on osa Graniitin työkulttuuria vahvistaen sitä, miten käytännössä kohtaamme toisemme ja asiakkaan. GS Henki syntyy työntekijöistä, arvoista ja yrityksen antamista mahdollisuuksista sekä tuesta. Lisäksi GS Hengessä huokuu ammattimaisuus ja tulevaisuuskestävyys. GS Henki näkyy käytännössä siten, että olemme luotettavia, välitämme ja tuemme sekä kehitymme.

Kesän kynnyksellä saimme vieraaksemme valmentaja Sami Kokkosen!

Sami ohjasi meidät pohtimaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, tunnetaitoja, läsnäoloa ja itsensä johtamista. Hyvinvointia lisätäkseen liikkeelle on hyvä lähteä ihan perustarpeista, kuten riittävästä laadukkaasta ruoasta ja unesta. Kun perustarpeet ovat kunnossa, on energiaa muihinkin asioihin.

HeKan ensimmäinen vuosipuolisko päättyi Graniitin kesäjuhliin helteisissä ja iloisissa yhdessäolon tunnelmissa Kuopiossa.  

Syyskausi avattiin enemmän kuin ajankohtaisella vastuullisuus-teemalla Graniitin omien vastuullisuusasiantuntijoiden, Viola Kaunisvirta ja Irina Rekiranta-Luukkonen, toimesta.

 

Iltojen jo pimentyessä syksyä kohti saimme vieraaksemme Graniitin hallituksen puheenjohtajan Tomi Halosen.

Tomi piti meille innostavan ja inspiroivan esityksen myynnin saloista ja merkityksestä sekä siitä, miten Graniittilaiset ratkaisevat asiakkaidensa haasteita, auttavat asiakasta saavuttamaan tavoitteensa ja menestymään.


Vuoden viimeisessä tapahtumassa jaoimme toisillemme vinkkejä tehokkaista arjen työvälineistä ja menetelmistä, jotta voisimme vielä paremmin onnistua johtamaan projekteja ja ihmisiä erilaisissa hybridiympäristöissä.

HeKan koko vuosi päättyi Graniitin toimistolla järjestettyihin pikkujouluihin iloisissa ja onnellisissa merkeissä. Uusi vuosi tulkoon!

Kivenkovat asiantuntijat

Meiltä löydät alan vavimmat asiantuntijat viemään projektisi menestyksekkäästi maaliin. Tutustu asiantuntijoihimme tarkemmin.

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.