IT-osaajapula on ratkaistavissa

Graniitti Services Oy hyödyntää tehokkaasti Itä-Euroopan nousevaa IT-markkinaa tuomalla paikkariippumattomasti vahvaa teknologiaosaamista Itä-Euroopan maista, kuten Moldovasta ja Romaniasta. Juuri perustettu kansainväliseen liiketoimintaan keskittyvä Granitumi toimii digitalisaation ansiosta joustavasti useissa maissa. It-trendi tulee kehittymään entisestään ja Graniitti Services aikoo pysyä kehityksen mukana.

Graniitti Services Oy:n projektipäälliköt, scrum-masterit, toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa asiakkaan ja Granitumin IT-asiantuntijoiden välillä ja varmistavat työt aikataulun ja budjetin mukaisesti onnistuneesti aina maaliin saakka. Uuden ekosysteemin myötä Granitumi pystyy rakentamaan hajautettuja kansainvälisiä tiimejä ja vastaamaan useamman asiakkaan tarpeisiin.

– Meille on ollut alusta alkaen selvää, että haluamme uudistua ja laajentua. Palveluidemme laajentuminen entistä teknisempään tekemiseen sekä kansainvälisyys ovat osa luonnollista kehitystä, sanoo Graniitti Services Oy:n ja Granitumi Oy:n perustajaosakas Kalle Venäläinen.  

– Pystyn hyödyntämään osaamistani ja käyttämään omia laajoja kansainvälisiä verkostojani. Tämän lisäksi kehitämme mielenkiintoista liiketoimintaa, jossa pääsen tekemään yhteistyötä kunnianhimoisten ja osaavien ihmisten kanssa, joilla on oikea halu menestyä kanssamme, sanoo toinen Granitumin perustajaosakas Natalia Åkerlund.

Graniitti Services tietää, että  kansainvälistä liiketoimintaa voi rakentaa vastuullisesti, paikkariippumattomasti ja riippumatta teknologioista. Graniitti Services on jo ryhtynyt konkreettisiin toimiin ja valmistautuu tulevaisuuteen, jossa ammattitaitoisten IT-ammattilaisten tarve on ilmeinen.

Lisätiedot:

Kalle Venäläinen

Toimitusjohtaja
kalle.venalainen@graniittiservices.fi
+358 50 506 6201

 

Natalia Åkerlund

Business development
natalia.akerlund@graniittiservices.fi
+33 6 50 368 262

Tutustu huipputiimiimme