Palvelut

Olemme täysin teknologia- ja menetelmäriippumattomia sekä takaamme puolueettoman osaamisen IT-toimittajista.

Hanke- ja projektihallinta

Työskentelemme luontevasti erilaisissa projektihallinnan sekä ketterän menetelmien rooleissa eri toimialoilla. Viemme projektit ja hankkeet onnistuneesti aikataulussa maaliin.

Kokeneet projektipäällikkömme varmistavat projektin menestyksekkään läpiviennin aikataulussa

Asiantuntijamme työskentelevät monipuolisesti erilaisissa ketterissä rooleissa sekä tarpeen tullen myös perinteisiä projektihallinnan menetelmiä käyttäen.

Varmistamme hyvän käyttäjäkokemuksen monipuolisilla testauksen ja laadunvarmistuksen menetelmillä kattavasti projektin joka vaiheessa.

Liiketoiminnan kehittäminen

Autamme tunnistamaan liiketoimintasi kehitysmahdollisuudet ja suunnittelemaan tehokkaat ratkaisut. Varmistamme sujuvan yhteistyön digitaalisessa toimintaympäristössä liiketoiminnan ja IT:n välillä.

Saatte kattavan selvityksen tarpeesta, nykytilasta, kumppaneista sekä edellytykset projektin onnistumiselle. Arvioimme projektiin vaadittavat resurssit, tavoitteet, ja määrittelemme toimintamallit.

Tuemme teitä ketterään malliin siirtymisessä ja tuemme ketterien viitekehysten käyttöönotossa, prosessien jatkuvassa parantamisessa ja arvon tehokkaassa tuottamisessa.

Autamme sinua rakentamaan kilpailuetua kohdistamalla asiakkaillesi tarjottavia palveluita ja tuotteistamaan ne koko toimintaverkosto huomioiden.  

Kuvaamme organisaation kokonaisarkkitehtuurin, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehittämisen, vaikutusten arvioinnin ja riskien hallinnan.

Integroimme vastuullisuuden osaksi liiketoimintaa ja arvonluontia. Avullamme teet parempia päätöksiä yhteiskunnan ja ympäristön hyväksi.    

Digitaalisen palvelun kehittäminen

Johdatamme sinut läpi vaatimusmäärittelyn, hankinnan ja kilpailutuksen rautaisella asiantuntijuudella. Rakenna kestävä digitaalinen tulevaisuus!

Rakennamme kanssasi liiketoiminnan tarpeita vastaavan vaatimusmäärittelyn, joka toimii perustana tulevalle hankinnalle tai projektille. 

Analysoimme ja optimoimme digitaalisen ympäristösi vastaamaan liiketoiminnan tarpeita.

Tuemme uudistuksen kaikissa vaiheissa kartoituksesta ja määrittelystä aina tarjouspyynnön valmisteluun ja kilpailutukseen niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Mitä meistä sanotaan?

Tyytyväiset asiakkaat

Ota yhteyttä

Alan vahvimmat asiantuntijat käytettävissäsi

Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voimme auttaa teitä menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä IT- projekteissa varmistaen aina menestyksekkään läpiviennin.

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.