Uutena palveluna:
joustavat tiimiratkaisut

Jaa tämä julkaisu

Uusi palvelu

Joustavat tiimit,
yhdeltä toimijalta

Uutena palveluna tarjoamme räätälöitävän asiantuntijatiimin, täydentämään vahvaa projektihallinta osaamistamme. Laaja verkostomme EU-alueella tarjoaa asiantuntijoita monipuolisesti eri osaamisalueille, kuten ohjelmistokehitykseen

Meidän vastuullemme kuuluu täysin koko toimitus aina tiimien kokoamisesta, niiden tehokkaaseen ohjaukseen ja toimintaan. Jokainen tiimi rakennetaan huolellisesti ja tiiminjäsenet valikoidaan osaamisen mukaan huomioiden asiakkaan liiketoimintaympäristö, erityistarpeet ja toiveet. 

Toimimme joustavalla hinnoittelumallilla, joka mahdollistaa kustannusten ennustettavuuden, yhdessä tehokkaan toimituksen kanssa. Osa asiantuntijoistamme voi työskennellä paikan päällä ja osa joustavasti paikkariippumattomasti, aina vahvan suomenkielisen työnohjauksen tukena.

Esimerkki joustavasta tiimirakenteesta:

1

Projektipäällikkö (tai muu ohjausrooli esim. Scrum Master):

Tiimissä toimii vahva paikallinen asiantuntija, joka ymmärtää syvällisesti asiakkaan liiketoimintaa ja varmistaa tiimin sujuvan toiminnan ja ohjauksen.

2

Paikkariippumattomat kehittäjät:

Verkostostamme huolellisesti valitut laajalla teknologia osaamisella ja vahvalla ammattitaidolla olevat kehittäjät, jotka työskentelevät muualta Euroopasta kustannustehokkaasti. Heillä on mahdollisuus myös tulla nopeasti ja joustavasti asiakkaalle työpajaan.

Joustava tiimirakenne

3

Kehittäjät Suomessa:

Kokeneet kehittäjät, jotka tuntevat asiakkaan liiketoiminnan syvällisesti tai jo asiakkaan organisaatiosta löytyvät kehittäjät. Mahdollisuus olla paikan päällä asiakkaalla.

4

Paikallinen/paikkariippumaton arkkitehti:

Kokenut arkkitehti, joustavasti – joko paikallinen, paikkariippumaton tai asiakkaan organisaatiosta jo oleva.

Yllä olevat roolit ovat viitteelliset ja asiantuntijatiimit muodostamme aina vahvalla kokemuksella ja ammattimaisesti räätälöitynä vastaamaan asiakkaan liiketoimintaympäristöä ja tarpeita. 

"Jokainen tiimi rakennetaan huolellisesti huomioiden tarkkaan asiakkaan liiketoimintaympäristö, erityistarpeet ja toiveet"

Miksi meiltä saa hyvin toimivan tiimin?

Riskittömyys ja kustannussäästöt:

Tiimin huolellinen kokoaminen ja ohjaus ovat täysin meidän vastuullamme, mikä paitsi takaa riskittömyyden myös mahdollistaa kustannussäästöjä.

Vahva osaaminen hajautetun tiimin vetämiseen: 

Tiimissä on kokenut suomenkielinen paikallinen johto, mikä takaa sujuvan yhteistyön eri osapuolten välillä. Tämä varmistaa, että tiimi toimii saumattomasti yhdessä taaten projektien menestyksekkään etenemisen ja lopputuloksen.

Tunnetaan syvällisesti asiakkaan liiketoimintaa:

Tiimimme ymmärtämään syvällisesti asiakkaan liiketoimintaa ja tarpeita. Tällä takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka parhaiten tukee asiakkaan liiketoimintatavoitteita.

Kokemus monikulttuurisista tiimeistä:

Tiimillämme on vankka kokemus monikulttuurisista tiimeistä, mikä varmistaa tehokkaan ja joustavan yhteistyön monipuolisessa työympäristössä.

Joustavat hinnoittelumallit:

Tarjoamme asiakkaiden toiveiden mukaisia joustavia hinnoittelumalleja, jotka mahdollistavat kustannusten ennustettavuuden, joka takaa tehokkaan resurssien suunnitellun.

Miksi meiltä saa hyvin toimivan tiimin?

"Tarjoamme sinulle enemmän kuin vain tiimin.
Saat kumppanin, joka tukee menestyksekkäästi liiketoimintatavoitteitasi"

FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.