Graniitti Servicen menestys tulee osaavista ihmisistä – palvelutarjontamme laajenee

Graniitti Services Oy jatkoi kasvu-uralla vuonna 2022. Yrityksen liikevaihto nousi edellisestä tilikaudesta 20 prosentilla noin 3,8 miljoonaan euroon.

– Menestyksemme on pelkästään ihmisten ansiota ja sitä se on jatkossakin. Loistavan Graniitin tiimin avulla ja vahvojen edellisten tilikausien pohjalta laajennamme seuraavaksi palveluitamme kohti kokonaisvaltaista IT-palvelujen tarjoamista, sanoo Graniitti Services Oy:n toimitusjohtaja Kalle Venäläinen.

Vuonna 2023 investoimme palvelujen laajentamiseen ja alamme nyt tarjoamaan yksittäisten IT-kehittäjien lisäksi IT-osaamista paikkariippumattomasti tiimeissä paikallisen projektijohtamiskokemuksen tukemana.

Lisäksi kehitymme itse vastuullisuuskestäväksi yritykseksi, jonka pohjalta alamme auttamaan muita yrityksiä löytämään keinot saamaan kestävää kasvua vastuullisella liiketoiminnalla. Tulemme tarjoamaan yrityksille vastuullisuusselvityksiä, vastuullisuuspolun kuvaamista sekä kansainvälisesti vertailukelpoisen vastuullisuusraportin edellytysten täyttämistä, jatkaa Venäläinen.

 

– Toimimme jo nyt täysin paikkariippumattomasti, mutta strategiassamme on toimia jatkossa entistä laajemmin sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Graniitti Services Oy:n liikevaihto 2022 nousi edellisestä tilikaudesta 20 prosentilla 3,8 miljoonaan euroon (3,2 MEUR vuonna 2021). Liiketoiminnan tulokseksi muodostui 0,63 miljoonaa euroa (0,66 MEUR vuonna 2021).

– Olemme otettuja siitä, että asiakkaamme kääntyvät puoleemme, kun he tarvitsevat apua projektinhallintaan tai ketteriin rooleihin. Nyt olemme valmiita laajentamaan palveluitamme myös teknisempiin rooleihin ja rakentamaan asiakkaille kokonaisia tiimejä. Jatkossa asiakkaat voivat luottaa siihen, että pystymme tarjoamaan nopeasti osaavaa apua niin pidempiin kuin vain muutamien viikkojen pituisiin projekteihin. Olemme olleet luottamuksen arvoisia ja sitä aiomme olla jatkossakin, Venäläinen summaa.

Lisätiedot:

Kalle Venäläinen

Toimitusjohtaja
kalle.venalainen@graniittiservices.fi
+358 50 506 6201

 

Graniitti Services Oy on perustettu vuonna 2017. Työllistämme 29 asiantuntijaa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua hankkeen ja projektin jokaisessa vaiheessa. Yhteistyön perustana on aina asiakastarpeen ymmärtäminen. Haemme parhaan tavan edistää asioita, ja parhaan ratkaisun tarpeeseesi – ei sitä tiettyä tapaa, tuotetta tai menetelmää. Kirkastamme toimenpiteet, joilla tavoitteeseen päästään.