Jarosław Skwarek | Palvelu- ja IT-hankintojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija

Jarosław Skwarek

Hallituksen jäsen

Jaroslaw on tehnyt vuosikymmeniä työtä liiketoiminnan kehittämisessä erilaisista näkökulmista ja ollut mm. luomassa tuotteistusmallia, joka huomioi palvelun koko verkoston ja ansaintamallit ekosysteemissä. Tämä yhdistettynä monipuoliseen 20 vuoden kokemukseen isolla järjestelmätoimittajalla monessa roolissa ennen 15 vuoden yrittäjyyttä Conversatumin perustajaosakkaana ja työskentelystä julkisen sektorin asiakkaiden kanssa on luonut Jaroslawille harvinaisen kattavan asiantuntijuuden sähköisten palveluiden koko elinkaaresta, kehityksestä ja toimintaympäristöstä.
 
Uudesta tehtävästään Graniitti Services Oy:n hallituksessa Jaroslaw on innostunut:
“Graniitissa on energinen ja positiivinen tekemisen meininki ja yhteishenki. Pyrin osaltani vahvistamaan asiantuntijuutta ja laajentamaan Graniitin palveluvalikoimaa myös asiakkaiden tarvitsemien tuotteistettujen palveluiden suuntaan. Tuon mukaan myös pitkän tuntemuksen julkishallinnon tarpeista ja haen sieltä uusia asiakassegmenttejä Graniitille. Toimintakenttä on iso, mutta loppujen lopuksi keskiössä ovat aina ihmiselle tarjottavat palvelut,”
 
FI

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa menestymään liiketoiminnan muutoksissa sekä It projekteissa varmistaen menestyksekkään läpiviennin.