HALLITUS

Näyttökuva_2022-4-4_kello_9.54.09-removebg-preview

(IT-INS) tuo kokemuksellaan hallitustyöhön vahvaa osaamista liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on urallaan työskennellyt useissa kansainvälisissä projektitehtävissä Euroopan, Baltian ja Venäjän toiminnoissa, sekä liiketoiminnan, että tietohallinnon johtotehtävissä, mm. TeliaSonerassa, Keskossa ja Arekissa. Tällä hetkellä Satu toimii Tivia Ry:n hallituksessa, sekä YTK:n tietohallinnonjohtajana. Lisäksi iltaopintoina Satu suorittaa korkeakoulututkintoa kyberturvallisuudesta, valmistuen 2022.

” Kaikki lähtee liikkeelle henkilöstön hyvästä hengestä ja halusta kehittyä, jotka ovat yrityksen suurimpia voimavaroja. Näen, että juuri tämä antaa Graniitille erinomaiset lähtökohdat kasvuun ja kehittymiseen asiantuntijayrityksenä. Nämä ovat asioita, joista itsekin innostun valtavasti ja on äärettömän mielenkiintoista olla mukana tässä muutosmatkassa. Kokemukseni avulla tuon näkemystä ja tukea strategisiin valintoihin, koskien kehitysinnovointia ja erottautumista kilpaillusta markkinasta. Vuosien kokemuksellani hankintapuolelta, tuon myös uutta näkökulmaa, sekä ajatuksia kuinka olla jatkuvasti asiakkaan mielessä.” toteaa Satu.

Näyttökuva_2022-4-4_kello_9.56.24-removebg-preview

(KTM) on tehnyt pitkän uran talouden ja rahoituksen johtotehtävissä. Hänellä on laajaa kokemusta erilaisista liiketoimintamalleista sekä yhtiöistä. Jani on urallaan vastannut mm. Tammen, WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous-, ict- ja rahoitustoiminnoista. Hän on toiminut myös MTV:n johtoryhmän jäsenenä, varatoimitusjohtajana sekä strategia- ja talousjohtajana.
Tällä hetkellä Jani vastaa Digitalla taloudesta ja rahoituksesta, ict:stä ja digitalisaatiosta sekä toimii johtoryhmän jäsenenä.

Uudesta työstään Graniitti Services Oy:n hallituksena Jani toteaa seuraavasti:
” Pidän Graniitin liiketoimintamallista. Markkinoilla on laadukkaille asiantuntijapalveluille koko ajan enemmän kysyntää. Tässä eteenpäin vie Graniitin loistava yhteishenki ja korkea tekemisen taso sekä jatkuva halu kehittyä. Uskon tuovani hallitustyössäni, yritykselle ensisijaisesti lisää substanssia talouden johtamiseen, rahoitusasioihin ja yritysjärjestelyihin. Kokemuksellani voin auttaa Graniittia kehittymään ja tekemään erilaisia strategisia valintoja. Olen todellani innoissani tulevista tehtävistäni Graniitti Services Oy:n hallituksessa”.

Näyttökuva_2022-4-4_kello_9.36.28-removebg-preview

(KTM) Tomi on monissa liemissä keitetty yritysjohtaja, jonka 30 vuotiseen uraan mahtuu monia media- ja viestintäalan yhtiöitä mm. MTV, Radio Nova, SubTv. Tomilla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta mutta myös myynnin, markkinoinnin, sisältöjen ja henkilöstön johtamisesta sekä perinteisessä että digitaalisessa mediassa. Tällä hetkellä Tomi toimii yritysjohdon valmentajana yrityksensä Henko Cxo Coachingin kautta sekä digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen Hopkins Oy toimitusjohtajana.

”Minulla on ollut ilo seurata GS:n matkaa alusta saakka. Olin heti vakuuttunut siitä, että tämä porukka osaa asiansa. Aloitin advisoryna ja myöhemmin minulta tiedusteltiin halukkuutta hallitustyöhön. En empinyt, koska olin jo nähnyt mihin GS:läiset pystyvät. Yhtiötä leimaa vahva ammattilaisuus, pyrkimys korkeaan laatuun sekä työntekijöitä ja asiakkaita arvostava vastuullinen asenne. Olen halunnut tuoda GS:iin yleistä kasvuyritysosaamista liikkeenjohdon ja leadershipin näkökulmasta. Olen halunnut auttaa hallitusta luomaan toimintaa, joka kestää kriittisenkin tarkastelun. Mielestäni GS on todella hyvällä polulla – fiksu ja osaavaa porukka tekee hienoja ja vaativia hankkeita korkealla osaamisella ja hyvällä meiningillä. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana.” toteaa Tomi.

Näyttökuva_2022-4-4_kello_9.37.06-removebg-preview

(DI, eMBA) Risto tunnetaan pitkän linjan teknologia- ja ICT-johtajana. Ohjelmistokehittäjänä aloittaneen Riston uraan mahtuu monia vaativia johtotehtäviä erilaisissa teknologiayrityksissä kuten Satama Interactive ja Siili Solutions. Tällä hetkellä Risto istuu MTV:n johtoryhmässä ja toimii yrityksen teknologiajohtajana sekä Telian TVM-liiketoiminta-alueen Nordic Broadcast ja IT -johtajana.

Riston mielenkiinnon Graniitti Servicesiä kohtaan herätti yrityksen vahvat tulevaisuuden suunnitelmat. Työtään yrityksen hallituksessa Risto kommentoi seuraavasti:

“Graniitin avainhenkilöt vakuuttivat minut pitkäjänteisestä ja kunnianhimoisesta halusta kehittää yrityksen liiketoimintaa. Hallitustyön onnistumisen edellytykselle tiimityölle on hyvät mahdollisuudet. Haluan oman pitkän kokemukseni niin palveluja tuottavista kuin niitä hankkivistakin organisaatioista tuovan toimintaan aitoa lisäarvoa. Roolini ulkopuolisena hallituksen jäsenenä tarjoaa myös erityisen lähestymiskulman yrityksen kehittämiseen.”

Näyttökuva 2022-3-18 kello 12.13.32

(INS) Asmo tuo hallitukseen kentän äänen konkreettisen asiakastyön osalta. Hän on kokenut projekti- ja hankeammattilainen, joka on urallaan työskennellyt erilaisissa liiketoimintaympäristöissä, erityisesti ICT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa konsulttina, projektipäällikkönä, hankejohtajana sekä liiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Asmo näkee roolinsa hallituksessa seuraavasti:

”Koen, että edustan hallituksessa meidän asiantuntijoitamme ja pyrin varmistamaan, että kentän ääni tulee huomioiduksi hallitustason päätöksenteossa. Tällaisessa liiketoiminnassa ihmiset ovat kaiken ytimessä. Toimin itsekin hallitusroolini ohessa asiantuntijatehtävissä ja täten näkyvyys operatiiviseen toimintaan on hyvä. Hyödynnän roolissani myös sitä kokemusta, mitä pitkän asiantuntijaurani erilaisista tehtävistä on mukaan tarttunut.”

fi